SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Posted by:

U ambulantama Kliničkog centra Crne Gore, od 11. maja, kada je normalizovan rad u našoj ustanovi, pa do danas, obavljeno je oko 10 hiljada i 200 specijalističkih i supspecijalističkih pregleda i dijagnostičkih i terpijskih procedura.

Zahvaljujući dobroj organizaciji rada, svi pacijenti koji u periodu epidemije uzrokovane korona virusom, nijesu mogli da dobiju zdravstvene usluge u zakazanim terminima, pozivaju se i pregledaju u poslijepodnevnim i večernjim terminima i vikendom. Takođe, pacijenti koji prije proglašenja epridemije, imaju zakazane preglede za maj ili jun, mogu da obave specijalističke preglede ili dijagnostiku u terminima koji su im ranije određeni.

Još jednom apelujemo na sve pacijente da se odazovu na zakazane preglede i poštuju date termine, jer je KCCG uložio maksimalan napor da, u ovakvim okolnostima, svim pacijentima obezbijedi pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu.

Napominjemo da se svi pregledi obavljaju uz poštovanje preporučenih epidemioloških mjera, koje obuhvataju obavezno nošenje zaštitnih maski, dezinfekciju ruku i mjerenje tjelesne temperature pri ulasku u KCCG, uz obaveznu fizičku distancu.

0

Add a Comment